Tuesday, September 27, 2016
Hotel Am Markt, Greding
Sekerlik van die lekkerste geregte in Duitsland, te kry by Hotel Am Markt. Hier het ek Schweizer Schnitzel en Apfel Kuchen verober, te same met 'n Dunkles Gutman biertjie....
Saturday, August 20, 2016
Sunday, July 31, 2016
Sunday, July 3, 2016
Gesonde Sondagaandete
Luukse wafels met vars aarbeie, pekanneute, vanilje roomys en egte Kanadese esdoringstroop. Ryk en lekker.
Sjef Laroex Se Tandoorie Hoender Interpretasie
Hierdie was regtig lekker, stadige Winterskossies.
Sjef Laroex Se Tandoorie Hoender Interpretasie
Afgelei van 'n ander reseppie.
CATEGORIES
hoender, kerrie, grooteetINGREDIENTS
- 8 tot 12 Hoender stukke
- 1 medium ui, geskil en gerasper (of in ringetjies gesny, sien instruksies)
- 3 groot knoffel tone, fyn gedruk
- 2 teelepels Borrie
- 1 teelepel Paprika
- 1 teelepel Koriander
- 1 teelepel fyn Gemmer
- 1 to 2 teelepels Masala Kerrie poeier
- 1 teelepel hoenderesktrak poeier
- Sap van een suurlemoen
- Growwe sout en growwe peper gemeul na smaak
- Botter
- Druiwesaadolie
- Bietjie aangemaakte Mazeina (as nodig)
INSTRUCTIONS
- Braai die ui in botter tot sag, hou dan eenkant (as jy dit nie gerasper of baie fyn gekap het nie, meng dit met die hoenderekstrak en kookwater en blits tot baie fyn, hou steeds dan eenkant)
- Braai die hoender stukke in die druiwesaadolie tot mooi bruin aan alle kante, die vleisies moet al van die bene begin afbreek hier en daar.
- Voeg die res van die speserye by
- Meng die hoenderekstrak met kookwater, sowat 250ml
- Gooi alles bymekaar en stowe tot die hoender sag en deurgaar is, sowat 1 tot 1.5 uur
- As die sous bietjie dun is, verdik met die Mazeina voor bediening.
NOTES
Lekker saam met lemoenwortels, Basmati rys en ertjies
Labels:
Resepte
Sunday, June 26, 2016
Saturday, June 25, 2016
Monday, June 6, 2016
Wednesday, May 18, 2016
Sunday, May 8, 2016
Charl du Plessis Boogie Woogie Big Band

Labels:
Teater en ander
Thursday, April 7, 2016
Sunday, April 3, 2016
Clarens Paasnaweek 2016
Dit was om soos op jou eie in die berge iewers te bly... Hierdie is van ons blyplek (Rebellie gasteplaas, Loslit eenheid) se voorstoepie af...
....En dan was daar ook heelwat aktiwiteit op die dorp...

En Herman se MTB drie-dag ren..,
....En dan was daar ook heelwat aktiwiteit op die dorp...

En Herman se MTB drie-dag ren..,
Thursday, February 11, 2016
Saturday, January 30, 2016
Sunday, January 24, 2016
Monday, January 18, 2016
Wednesday, January 13, 2016
Wednesday, January 6, 2016
Friday, December 18, 2015
Thursday, December 17, 2015
Thursday, December 3, 2015
Monday, October 26, 2015
Crawdaddy's

Labels:
Restaurante
Friday, October 9, 2015
Thursday, October 8, 2015
Subscribe to:
Posts (Atom)